10 Bewildering Objects That Left Folks Wondering about Their Uses

2. “What is this metal bowl-shaped thing with a hollow handle/spout?”

Answer: “I was over here assuming it was for 2 part epoxy.”

5. “Found this on the beach. It’s less than a foot long and seems to be a string with a bunch of little discs strung on it?”

© burntshake98 / Reddit

Answer: “Those are whelk egg cases!”

6. “Belt contraption attached to the rear wheel of a Chevy Bolt”

© rhinnaflor / Reddit

Answer: “It looks like some homegrown charging system.”

7. “Black liquid that appears to have dripped from the ceiling, right underneath a light.”

© tsm47821 / Reddit

Answer: “Bad ballast, they are potted with that goo.”

8. “Hollow small glass object with a weird opening. What is it?”

© ilovescully96 / Reddit

Answer: Glass vase/flower holder.

9. “20 years of research and Reddit is my last hope!”

© XxUFOxX11 / Reddit

Answer: “Inside the mouth of a Freshwater Drum.”

10. “I found it in a forest in Sweden, about 1 m from the ground, roughly 20 cm in size. Hard to the touch, but drips liquid when knocked.”

© Tricky_e / Reddit

Answer: “Looks like a polypore fungus that is exuding excess moisture, called guttation.”

https://410f681f8db5faeb1182203836ceff94.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

11. “I got a bag containing 6 of these from China. I have no idea why! What are they?”

© JudiasGoldberg / Reddit

Answer: Rose of Jericho (Resurrection Plant, Dinosaur Plant, Jericho Rose)

12. “Husband’s truck exploded, this came out.”

© alorew / Reddit

Answer: “It’s the inside bits, the catalyst, of a catalytic converter.”

13. “What is this big hole that is usually found on milk cartons?”

© Daniel_Min / Reddit

Answer: “This is actually a measure to keep the milk contained if it’s suddenly dropped, or frozen. Makes the cap pop out if so.”

14. “These lead blocks were found in a UK river. 125 g each. Can anyone positively identify them?”

© BillsFanChick / Reddit

Answer: “They are reminiscent of the Kuberakolam.”

15. “The hole gets smaller when I squeeze it. Found in the kitchen at my parents’ house. What do I use it for?”

© dhammapunk / Reddit

Answer: “It’s to strip corn on the cob.”

Related Posts

How Businesses Improve Visibility With Better Content Planning

Publishing more content does not automatically create better results. The strongest sites usually work from an editorial plan that connects audience needs, business priorities, and realistic publishing…

How Businesses Improve Visibility With Better Content Planning

Publishing more content does not automatically create better results. The strongest sites usually work from an editorial plan that connects audience needs, business priorities, and realistic publishing…

How Businesses Improve Visibility With Better Content Planning

Publishing more content does not automatically create better results. The strongest sites usually work from an editorial plan that connects audience needs, business priorities, and realistic publishing…

How Businesses Improve Visibility With Better Content Planning

Publishing more content does not automatically create better results. The strongest sites usually work from an editorial plan that connects audience needs, business priorities, and realistic publishing…

How Businesses Improve Visibility With Better Content Planning

Publishing more content does not automatically create better results. The strongest sites usually work from an editorial plan that connects audience needs, business priorities, and realistic publishing…

How Businesses Improve Visibility With Better Content Planning

Publishing more content does not automatically create better results. The strongest sites usually work from an editorial plan that connects audience needs, business priorities, and realistic publishing…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X